Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Modric készen áll visszatérni a Premier League-be

A szezon végén lejár a szerződése Luka Modric-nak a Real Madriddal, és a horvát sztár aligha marad már a továbbiakban a klub kötelékében. A 2018-as év aranylabdása a hírek szerint az angol bajnokságban kerülhet közelebb pályafutása lezárásához.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A 36 esztendős Modric elképesztő módon még mindig alapember a Real Madridban, ahol immár második alkalommal edzője Carlo Ancelotti. A horvát karmester még 2012-ben igazolt a „Királyiakhoz”, és azóta is folyamatosan alapember a csapatban.

A Daily Express híre szerint azonban hamarosan véget ér a „Modric-éra” a Bernabeu Stadionban. A brit lap arról ír, hogy a száznegyvenhatszoros válogatott középpályás a klubbal egyetértésben nem fog szerződést hosszabbítani már. Sőt, a nevezet sajtótermék már azt is tudja, hogy Modric szeretne újra a Premier League-ben játszani. A Real sztárja ugyanis korábban a Tottenham játékosa volt 2008. és 2012. között. Azonban a pletyka szerint Modric után nem csak egykori klubja, a Spurs ácsingózik, hanem a hirtelen meggazdagodott Newcastle United is szívesen látná a keretében.

Modric korábban 127 Premier League mérkőzésén 13 gólt szerzett, és kiosztott 21 gólpasszt.