Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: „Messi minden idők egyik legjobbja”

A francia klubfutball mindössze második alkalommal ünnepelhet Aranylabdást. 1991-ben Jean-Pierre Papin győzedelmeskedett az Olympique Marseille játékosaként. Most pedig Lionel Messi tette fel először a listára a Paris Saint-Germaint.

A 34 esztendős Leo Messi hetedik alkalommal nyerte el a legrangosabb egyéni elismerést. Eddig minden alkalommal ezt az FC Barcelona játékosaként tehette meg. Idén nyáron azonban kényszerű okokból, illetve lejáró szerződéséből kifolyólag távoznia kellett a katalánoktól. Ekkor csapott le rá a Paris Saint-Germain.

Messi a pár hónap alatt még sokat nem tudott tenni a párizsiak sikereiért, legújabb Aranylabdájához inkább nyári remeklése a Copa American járult hozzá. Ennek ellenére, a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi hatalmas örömmel gratulált kedvencének:

„Szívből gratulálok Leonak. Nagy büszkeség ez a klub számára, hogy az egyik játékosunk megnyerte a címet. Most egy kicsit Leo is megjelölt minket a futball történelmében. Mint minden szurkolónk szerte a világon, mi is örülünk, hogy minden idők egyik legjobb játékosa a piros-kék mezben játszik.”

– ünnepelt a közel-keleti klubvezető.