Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Mourinho nem játszatja, így távozni szeretne – sajtóhír

A Farkasok közel két éve hatalmas reményekkel igazolták le az ifjú labdarúgót, akinek Paulo Fonseca irányítása alatt jól is ment a játék, de José Mourinho érkezésével minden megváltozott.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Olasz sajtóinformációk szerint a téli átigazolási időszakban Gonzalo Villar távozni szeretne az AS Romától, mivel nem kap elég lehetőséget José Mourinhótól. A Farkasok nem állnak az útjába, viszont csak véglegesen adnák őt el, kölcsönbe nem szeretnék küldeni. Korábban a Real Betis és a Valencia neve röppent fel vele kapcsolatban, mint lehetséges következő állomás.

A 23 éves irányító középpályás 2020 januárjában érkezett a római alakulathoz mindössze 5 millió euróért cserébe az Elche együttesétől. Villar azóta 62 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken mindösszesen csak egyetlen gólpasszt sikerült kiosztania. Mióta Mourinho dirigálja a csapatot csak az Európai-konferencialigában kapott lehetőséget 4 találkozón, azokon is összesen 171 percet tölthetett el a pályán, így érthető csalódottsága és távozási szándéka.