Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 elképesztő magasságokban, különleges mérföldkövet ért el

Az Arsenal 3-2-es legyőzése alkalmával természetesen ismét az ötszörös aranylabdás portugál klasszis volt a Manchester United együttesének főszereplője…

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Manchester United portugál sztárjátékosa, Cristiano Ronaldo a csütörtök esti duplájával a labdarúgás történetének valaha volt első játékosa lett, aki elérte a 800 szerzett gólt. CR7 első góljával jubilált, majd röviddel később klub és válogatott szinten együttesen a 801. gólját is feljegyezhette.

A 36 éves kiválóság a két különböző megszakítása alkalmával 129 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, továbbá 450 találatot szorgoskodott össze a Real Madrid mezében, 101 gólig jutott a Juventusban, ötször volt eredményes a Sporting CP színeiben, míg 115 alkalommal talált be a portugál nemzeti válogatottban.

Mint ismeretes, a veterán klasszis idén nyáron tért vissza egykori sikerei helyszínére az Old Traffordra az olasz rekordbajnoktól. Ronaldo azóta minden sorozatot figyelembe véve 16 meccsen 12-szer volt eredményes régi-új csapatában, míg a PL-t tekintve 11 fellépés alatt hatszor talált be.