Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Tuchel mester kisebb kifakadása a vereség után!

Mint ismert, a Chelsea együttese elveszítette veretlenségét az angol bajnokságban egy drámai meccsen, a West Ham United otthonában. A “londoni kékek” menedzsere, Thomas Tuchel tűnt érthető módon boldognak a találkozó alakulása után.

“Gyűlölünk veszíteni, borzasztó elfogadni ezt a tényt most!” – idézi a goal.com a német szakember meccs utáni első gondolatait.

“Nem nyújtottunk olyan teljesítményt, ami miatt alapvetően elégedetlen lehetnék, de ez a meccs rávilágított arra, hogy miben is kell fejlődnünk. Kaptunk egy olyan gólt a végén, ami OK, előfordulhat a futballban, így azonban, hogy ez volt a mindent eldöntő találat, természetes, hogy csalódottak vagyunk.” – folytatta Tuchel.

“Mint mondtam nem játszottunk igazán jól, sajnos sok egyéni hibát elkövettünk. Hogy fáradtak voltunk? Nehéz sorozatban vagyunk? Mindenkire igaz ez, a West Ham például az Európa-ligában érdekelt. Túl kell lépnünk a történéseket, el kell fogadnunk, hogy ez megtörtént, és dolgozni tovább. Biztos az is megesik, hogy mentálisan fáradtabb lesz egy csapat, ha ez így van, akkor meg kell vizsgálnunk ezt is!” – így a Chelsea menedzsere, aki egy találó hasonlattal szemléltette, hogy mit gondol arról, hogy a bajnoki vetélytársak megelőzhetik együttesét (a Liverpool azóta már meg is tette ezt -a szer.)

“Azt hiszem, ha ma nyertünk volna, akkor sem lettünk volna bajnokok… Talán mások sem lesznek azok a hétvége után.” – jegyezte meg a csalódott mester.