Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: idő előtt visszatérhet a kölcsönadott középpályás! – sajtóhír

A katalán Sport nevű lap beszámolója alapján idő előtt visszatérhet a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő FC Barcelonához a rutinos bosnyák válogatott középpályás, Miralem Pjanic…

A katalán lap úgy tudja, hogy a Besiktas koránt sem elégedett Pjanic fizikális állapotával és a teljesítményével sem. A török alakulat eleinte maximálisan jó véleménnyel volt a bosnyák középpályásról, viszont most előbb véget vetne a kölcsönszerződésnek. Természetesen a Barca szintén nem marasztalná, ahová 2024-ig köti szerződés Pjanicot.  

Miralem Pjanic pályafutásának legjavát eddig messze Olaszországban töltötte. A bosnyák futballista öt évet az AS Romában, négyet pedig a Juventusban húzott le. A ‘Zebrákkal’ négy bajnoki címet és két Olasz-kupát nyert, illetve játszott BL-döntőt is. Az előbb említett csapatok mellett még a Lyon és a Metz színeiben fordult meg. 

Az FC Barcelonában nem jött ki számára a lépés. Emellett többször hangot adott annak, hogy Ronald Koemannal nem igazán jött ki. A katalánok színeiben 30 tétmérkőzésen lépett pályára az előző idényben, gólt illetve gólpasszt sem jegyzett. Társaival Spanyol-kupát nyert, Koeman a keretbe se nevezte a Bilbao elleni döntőbe.