Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: újabb Red Bull-tehetség a célkeresztben!

Ugyan hivatalos kapcsolat nincs a Liverpool és a Red Bull által szponzorált klubok (Leipzig, Salzburg, New York…) között, mégis már több játékos igazolt az utóbbiak kötelékéből a „Vörösökhöz”. Most is éppen egy újabb kiszemeltről írhatunk.

(Photo by Thomas Bachun/DeFodi Images via Getty Images)

A Liverpool már a korábbi években is vásárolt a lipcseiektől vagy a salzburgiaktól. Sőt, Sadio Mané is az utóbbi gárdánál fejlődött, s később a Southamptontól igazolt az Anfieldre. A legfrissebb kiszemelt Karim Adeyemi lett.

A német válogatott csatár az osztrák Bundesliga egyik legértékesebb játékosa. Sőt, a bajnoki címre törő, és a Bajnokok Ligájában is remekelt Salzburg leggólveszélyesebb játékosa. Adeyeminek fontos szerepe volt abban, hogy a csapata a története során először túlélte a csoportküzdelmeket, és tavasszal a nyolcaddöntőben folytathatja a Bajnokok Ligájában.

A Daily Express írt arról tegnap, hogy a Liverpoolnál beszállnának abba a versenybe, mely Adeyemi kegyeiért zajlik. Állítólag a Borussia Dortmund és a Bayern München mellett már az FC Barcelona is kinézte magának a nigériai tehetséget.

A 19 esztendős Adeyemi jelenlegi szerződése 2024-is érvényes a Salzburggal.