Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku ügynöke megerősítette, a támadó vissza fog térni a Serie A-ba

Romelu Lukaku még csak a nyáron tért vissza a Premier League-be, de akár hamarosan ismét a Serie A-ban futballozhat, legalábbis ezt állítja az ügynöke Federico Pastorello.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Lukaku 98 millió fontért igazolt a Chelsea-be 2021 augusztusában, miután az Interrel olasz bajnok lett az előző szezonban. Remek teljesítményét nem tudta átmenteni Angliába, és szeptember közepe óta a legutóbbi, Zenit elleni Bajnokok Ligája meccsen tudott csak betalálni.

A 28 éves játékos eddig 5 gólt szerzett a Chelsea színeiben, de hat mérkőzést ki kellett hagynia sérülés miatt, amit a Malmö elleni októberi BL-csoportmérkőzésen szedett össze. Minden sorozatot figyelembe véve jelenleg 15 mérkőzésen 5 gól és 1 gólpassz áll a neve mellett a jelenlegi szezonban.

Mivel nem tudott alapemberré válni eddig a londoni csapatban, a játékos ügynöke nem zárja ki, hogy Lukaku visszatérjen a Serie A-ba, de jelenleg a “Chelsea-nek kell élveznie Lukaku szolgálatait”.

“Egy nap Lukaku biztosan vissza fog térni a Serie A-ba, mert imádja Olaszországot. De most a Chelsea-nek kell élveznia a szolgálatait”

– mondta Pastorello az olasz Tuttosportnak.

Lukaku 2019-ben igazolt az Interbe a Manchester Unitedból, az ott töltött időről pedig azóta is pozitívan beszél. Legutóbbi szezonjában a belga csatár 24 gólt lőtt 36 olasz bajnoki mérkőzésen, amivel nagyban hozzájárult az Inter bajnoki címéhez.