Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: összejött a nagy találkozás – Ronaldo és Messi újra egymás ellen!

Hétfő délben tartották meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását az UEFA nyoni székházában…

FRISSÍTVE | Az UEFA technikai hibája miatt 15:00-kor újrasorsolják a BL-nyolcaddöntőt, a párosítások így érvénytelenek…

(Photo by Richard Juilliart – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében újra találkozhat egymással az elmúlt időszak két legmeghatározóbb játékosa, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, hiszen a Paris Saint-Germain és a Manchester United egymás ellen vívhatja a nyolcaddöntőt.

Szintén izgalmasnak ígérkező párosítás lehet a spanyol bajnok Atlético Madrid és a két évvel ezelőtti győztes Bayern München csörtéje, miközben a Real Madrid portugál, a Manchester City spanyol, a címvédő Chelsea pedig francia ellenfelet kapott.

A sorsoláson egy-egy csoportelső kizárólag egy-egy csoportmásodikot kaphatott. Az azonos csoportból továbbjutókat, illetve az egy országbelieket ebben a szakaszban még nem sorsolhatták össze.

A sorsolásban a döntőnek otthont adó szentpétervári csapat, a Zenit és az Arsenal korábbi kiválósága, a 75-szörös orosz válogatott Andrej Arsavin segédkezett.

Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők párosításai

 

A párharcok oda-visszavágós rendszerben dőlnek el. Az első találkozókat február 15-én és 16-án, valamint 22-én és 23-án tartják. A visszavágókra március 8-án, 9-én, illetve 15-én és 16-án kerül sor.