Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: PSG-Real és Atlético-MU a végleges (?) párosítások közt

Miután műhibák miatt újrasorsolást rendeltek el, a hétfő délutáni órákban az UEFA nyoni központjában – ismét – kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait…

(Photo by Richard Juilliart – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében mégsem jött össze a várva várt (?) Messi-Ronaldo csata, hiszen a második sorsoláson a Paris Saint-Germain a Real Madrid csapatát, míg a Manchester United a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid csapatát kapta.

Izgalmas csatára lehet kilátás az Inter és a Liverpool között, míg a BL-címvédő Chelsea éppúgy a francia bajnok Lille-t kapta, mint az előző sorsolás alkalmával.

A sorsoláson egy-egy csoportelső kizárólag egy-egy csoportmásodikot kaphatott. Az azonos csoportból továbbjutókat, illetve az egy országbelieket ebben a szakaszban még nem sorsolhatták össze.

A sorsolásban a döntőnek otthont adó szentpétervári csapat, a Zenit és az Arsenal korábbi kiválósága, a 75-szörös orosz válogatott Andrej Arsavin segédkezett.

Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntők párosításai

A párharcok oda-visszavágós rendszerben dőlnek el. Az első találkozókat február 15-én és 16-án, valamint 22-én és 23-án tartják. A visszavágókra március 8-án, 9-én, illetve 15-én és 16-án kerül sor.