Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhalasztják a Manchester United mérkőzését – HIVATALOS

A hétfői napon az angol bajnokság (Premier League) vezérkara a Manchester United soron következő bajnokija elhalasztása mellett döntött, miután a “vörös ördögök” háza táján kitört a koronavírus-járvány…

(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

A Manchester United együttesénél a vasárnapi napon több játékos és stábtag koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, a klubvezetés pedig elővigyázatosságból 24 órára lezárta az edzőközpontot, ezért a labdarúgók a hétfői napon nem tudtak edzeni. A Premier League vezetése úgy döntött, hogy elhalasztja a United keddre kiírt, Brentford elleni idegenbeli mérkőzését, mivel a manchesteriek nem tudnak elutazni a találkozóra.

A klub nem közölte, hogy pontosan hányan, kik és mely variánssal fertőződtek meg, azonban a helyi sajtóban arról szólnak a hírek, hogy a szigetországban gyorsan terjedő omikron variánsról lehet szó.

Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén a Tottenham és a Brighton mérkőzését halasztották el, miután a londoni csapatnál múlt héten több mint egy tucat pozitív teszteredmény született, míg a Leicester City tartalékos összeállításban tudott kiállni legutóbbi mérkőzésére.