Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: kivizsgálják a svéd védő állapotát!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese alapos orvosi kivizsgálásoknak veti alá svéd védőjét, Victor Lindelöföt.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Nagy volt a riadalom a Manchester United háza táján, amikor Victor Lindelöföt a Norwich City elleni bajnoki második félidejében le kellett cserélni, miután erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A klub azóta alapos orvosi vizsgálatoknak veti alá játékosát. A közlemény szerint ezekre csak elővigyázatosságból van szükség, mivel a svéd játékos a lecserélését követően gyorsan jobb állapotba került. Az egyesület a közleményében arra is kitér, hogy ez az eset minden bizonnyal nem köthető a klubnál tapasztalt koronavírusos esetekhez. Mint ismert, a “Vörös Ördögök” el is halasztották a Brentford elleni bajnokijukat, miután több stábtag és játékos is pozitív teszteredményt produkált.

Lindelöffel kapcsolatban a felesége is megnyugtató híreket közölt. Legutóbbi bejegyzése szerint ugyanis a védő az eset óta szívmonitort visel, ami azóta semmi olyat nem mutatott, ami aggodalomra adhatna okot.