Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megfosztotta kapitányi tisztségétől Aubameyangot az Arsenal – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdája a keddi napon hivatalos csatornáin keresztül közölte, hogy megfosztotta csapatkapitányát a címétől…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

Az Arsenal együttese a keddi napon rövid közleményben tudatta, hogy fegyelmi okokból elvette a csapatkapitányi posztot rutinos támadójától, Pierre-Emerick Aubameyangtól. Az “ágyúsok” nem részletezték a döntés okait, csupán annyit említették, hogy egy csapatkapitánynak minden tekintetben példamutatóan kell viselkednie.

A The Athletic úgy tudja, a 32 éves gaboni támadó késve ért vissza a csapathoz egy külföldi utazásról, amely ilyen módon kiverte a biztosítékot klubja vezetőségénél.

Aubameyang 2018 januári leigazolása óta minden sorozatot figyelembe véve 163 találkozón 92 gólt szerzett a csapat mezében, az aktuálisan futó bajnoki kiírásban eddig négy alkalommal volt eredményes.

A PL-ben a hatodik helyen tanyázó londoni gárda a hétközi fordulóban a West Ham United együttesét fogadja, címétől megfosztotta csapatkapitányát pedig a klub eltiltotta a mérkőzésen való szerepléstől.