Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “nem szabad elkényelmesednünk”

A Juventus 2-0-s győzelmet aratott az olasz bajnokság (Serie A) 18. fordulójának szombati mérkőzésén a Bologna vendégeként…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olasz rekordbajnok Juventus együttese legutóbbi győzelmével a hatodik helyre kapaszkodott fel, és vezetőedzője, Massimiliano Allegri szerint jó úton jár a Bajnokok Ligája-indulás felé vezető úton:

“Elégedett vagyok a srácok teljesítményével, csapatként megfelelően működtünk. Örülök a győzelemnek, amely segített versenyben maradni a negyedik helyért. Ellenben nem szabad kiengednünk, és hogy a koncentrációnk alább hagyjon. Hosszú a szezon, számos fiatal és tapasztalatlan játékosunk van. Már az idény előtt tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz az első négybe kerülni vagy a bajnoki címért küzdeni, de dolgoznunk kell tovább. Egy mérkőzésünk van hátra idén, aztán szusszanhatunk egy kicsit az izgalmas január előtt.”

A Juve 9-4-5-ös mérlegével jelenleg a hatodik helyet birtokolja a Serie A tabelláján, utolsó 2021-es mérkőzését a kieső helyen álló Cagliari ellen vívhatja majd jövő kedden.