Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: a PSG támadója érkezhet a télen! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Juventus együttesénél mindenképpen szeretnének támadófronton erősíteni a januári átigazolási időszakban. A “zebrákat” legutóbb egy, a Serie A-t igen jól ismerő csatárral hozták szóba.

A Tuttomercatoweb beszámolója szerint a Paris Saint-Germain együttesénél több játéklehetőségre vágyó Mauro Icardi kölcsönvételét fontolgatja a Juve.

A 28 esztendős argentin csatár mindössze 838 percet futballozott a szezonban a párizsi sztárcsapatnál, ahol igencsak kiszorult a kezdőcsapatból (14 bajnokijából Icardi például mindössze 6-szor volt kezdő; gólt pedig közel három hónap után szerzett újra, a Francia-kupában – a szerk.).

A Juve mentőövet dobhat a korábbi Inter-játékosnak, aki fél évre kölcsönbe érkezhet Torinóban, ahol, amennyiben jól teljesít, egy esetleges vásárlási opció érvényesítésével maradhatna is.

Az olasz sportsajtóban egyébként több helyen lehozták az Icardi-vonalat, hozzátéve, hogy a Juve nem szeretne nagy anyagi áldozatot hozni, így akár még az is felmerülhet, hogy a Torinóból elvágyódó Arthur Melo játékjogát ajánlják cserébe a PSG-nek.

Mauro Icardi karrierje talán legszebb időszakát töltötte korábban a Serie A-ban, ahol a Sampdoria majd az Inter színeiben 219 meccsen 121 gólt és 31 gólpasszt jegyzett – Egy olaszországi visszatérés könnyen újra fellendíthetné Icardi karrierjét.