Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: minden ajánlatot meghallgatnak védőjükért – sajtóhír

A Kék-feketék januárban túladnának középhátvédjükön, akinek másfél év múlva lejár a szerződése, így még most tudnak belőle komolyabb pénzt csinálni.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

A CalcioMercato értesülései szerint az Inter a téli átigazolási időszakban eladná Stefan de Vrijt. Az olasz címvédő mindent ajánlatot meghallgat, ami 20 millió euró körül érkezik be és érdemes tárgyalóasztalhoz ülni vele.

A holland védő szerződése 2023-ban jár le, így ha komolyabb összeget szeretnének érte kapni a milánóiak, akkor januárban mindenképpen el kell adniuk. A 29 éves labdarúgót megkeresték többször is kontraktusának meghosszabbításával kapcsolatban, azonban ő nem kívánja megújítani azt, távozni szeretne másfél év múlva vagy akár korábban is.

A mértékadó transfermarkt.com 50 millió euróra becsüli az értékét, ezért az Inter által kért 20 millió euró kecsegtető lehet más klubok számára, ennek következtében mozgalmas január elé nézhet De Vrij.

A Nerazzurri 2018-ban szerezte meg a bekket a Laziótól ingyen, így nem bukik rajta a Serie A éllovasa. A holland válogatott hátvéd azóta 142 tétmérkőzésen kapott lehetőséget az Interben, ezeken 8 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.