Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ANK: kérdőjeles a Napoli sztárjának szereplése a tornán

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a Napoli sérülés után lábadozó csatára is bekerült a januári Afrikai Nemzetek Kupájára, szereplése azonban egyelőre erősen kérdéses…

 

Ugyan a novemberi arccsont-törése után felépült a Napoli kiváló támadója, és Victor Osimhen elutazott az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő nigériai válogatotthoz, érkezését követően pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Partenopei visszavárta volna még a játékost egy utolsó orvosi ellenőrzésre a korábbi sérülésből kifolyólag, de pozitív koronavírus-tesztje miatt egyelőre vissza sem utazhat. Eközben a nigériai sajtó úgy tudja, hogy szóba került Osimhen keretből való kihagyása, mivel nem elég, hogy a sérülése miatt egyébként is bizonytalan lenne a szereplése, most még a vírussal is bajlódik, így nem tud eleget készülni a csapatával.

A tavalyról egy évvel elhalasztott afrikai kontinensviadalt január 9. és február 6. között rendezik meg Kamerunban. A “szuper sasok” a csoportkörben Egyiptom, Szudán és Bissau-Guinea együttesével mérkőzhetnek meg.