Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca képtelen beregisztrálni új igazolását – sajtóhír

A Barcelona csapata úgy fest, hogy az elmúlt év utolsó napjaiban hiába jelentette be várva várt új igazolását, annak csatlakozására egyelőre várniuk kell…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Goal.com információi szerint az FC Barcelona csapata egyelőre nem tudja beregisztrálni a játékoskeretébe a frissen igazolt Ferran Torrest, akit 55 millió euró ellenében szereztek meg a Manchester City együttesétől.

A forrás nem említette pontosan, hogy a katalánoknak pontosan mekkora összeg felszabadítására lenne szükségük Torres beregisztrálásához, azonban azt kiemelték, hogy több játékost is el kéne adniuk a januári átigazolási időszak során, hogy az új igazolás bevethető legyen. Ennek érdekében a katalán sajtó szerint a Blaugrana több létszámfeletti labdarúgója értékesítésén fáradozik. A lehetséges távozók közt a világsajtóban a leggyakrabban Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho vagy Samuel Umtiti nevét emlegetik.

Mint ismeretes, a Barca előző vezetősége az évek során több mint 1 milliárd eurós tartozást halmozott fel, így a La Liga múlt nyáron gazdasági okokra hivatkozva Lionel Messi szerződtetését sem engedélyezte a klub számára, aki ezzel másfél évtized után távozni kényszerült a csapattól.