Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: több csütörtöki mérkőzés is veszélyben

Ahogyan arról beszámoltunk, a koronavírus-fertőzöttek magas száma miatt hatósági karantén alá került az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Salernitana csapata…

 

A Lega Serie A kedd esti közleménye értelmében nem terveznek halasztást az olasz bajnokság (Serie A) január 6-i, csütörtöki fordulójában, és a liga vezetősége egyelőre arról sem akar tudomást venni, hogy a Salernitana csapata hatósági karantén alá került, így lehetetlenné vált a pályára lépésük a Venezia elleni, hazai találkozón. A vendégek elutaztak a mérkőzésre, melyen a hazaiak nem lehetnek ott.

A legfrissebb hírek szerint a Torino csapata ugyancsak hatósági karanténba került és nem hagyhatja el a várost, miután a szerdai napon öt játékosa és egy stábtagja szervezetében mutatták ki a vírusfertőzést. Ezt a találkozót sem halasztották el, és állítólag az Atalanta ki fog vonulni holnap délután a bergamói stadion gyepére, hogy várja az ellenfelét.

E két mérkőzésen kívül az olasz lapok szerint az egyes csapatokat ért fertőzések miatt a Spezia-Hellas Verona, a Juventus-Napoli és a Fiorentina-Udinese mérkőzések is komoly veszélyben lehetnek a Vízkereszt napjára kiírt ünnepli fordulóból. Továbbá a mai napon a Bologna csapatában is újabb négy játékos fertőződött meg és Szinisa Mihajlovics vezetőedző élesen sérelmezte, hogy “a tartalékoknak kell edzést tartania”.

Mozgalmas hétközi forduló elé nézünk, csak sajnos nem olyan értelemben, mint szeretnénk…