Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal játékosával erősített az AS Roma – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese valóban kölcsönvette az Arsenal labdarúgóját…

 

A szombati napon a felek hivatalosan is bejelentették, hogy az AS Roma együttese az idény hátralévő részére kölcsönvette az Arsenal csapatától Ainsley Maitland-Niles játékjogát.

A 24 éves játékos az “ágyúsok” saját nevelésű labdarúgója, az első csapatban még 2014-ben alig 17 esztendősen debütált. Maitland-Niles menet közben a 2015-2016-os szezon során az Ipswich Town, a tavalyi kiírás alkalmával pedig a West Bromwich Albion soraiban szerepelt kölcsönben. Bemutatkozása óta az Arsenal színeiben 132 pályára lépést vállalt, melyeken három találat fűződött a nevéhez. A PL idei kiírásában mindössze nyolc fellépés jutott neki, az elmúlt hetekben sérülései és formahanyatlása miatt parkolópályára került, így klubja sem gördített akadályt a kölcsönben való távozása elé.

Maitland-Niles számos variációs lehetőséget adhat a “farkasok” számára, mivel szélsőként, szélső védőként és akár belső középpályásként is bevethető.