Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Feljebb kerülhet a Serie A idei nagy felfedezettje – sajtóhír

Egybehangzó olasz lapinformációk szerint az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonbeli meglepetéscsapatának húzóemberét nagyobb klubok szemelték ki…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Empoli csapatában nagyszerű idényt futó tehetséges irányító, Nedim Bajrami nyári leigazolásáért a Lazio és a Sassuolo együttese közt folyhat komoly versenyfutás.

A 22 éves karmester Svájcban látta meg a napvilágot albán szülők gyermekeként, szülőhazájában a patinás Grasshoppers együttesében nevelkedett és korosztályos szinten a svájci válogatottakban szerepelt. 2019-ben igazolt mostani kenyéradójához Olaszországba, ahol az elmúlt két idényben a Serie B-ben, az aktuálisan futó idényben pedig már a Serie A-ban számít húzóembernek. Bajrami összességében már csaknem száz pályára lépésnél tart klubja színeiben.

Az olasz élvonal aktuális kiírásában 18 fellépésről öt gólnál és négy gólpassznál tart. A támadó középpályás felnőtt szinten már eredeti hazáját, az albán nemzeti válogatott színeit képviseli, a 2021-es naptári esztendőben hat mérkőzésen lépett pályára a “sasok” válogatottjában.