Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges gólvágóval gyarapodott a Serie A kiesőjelöltje – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) bennmaradásért küzdő Genoa együttese egy tehetséges támadó leigazolását jelentette be a januári átigazolási időszakban…

 

A Genoa csapata a szombati napon hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy megszerezte az osztrák élvonalbeli Sturm Graz együttesétől a tehetséges támadó, Kelvin Yeboah játékjogát. Az új szerzemény szerződésének hosszáról nem szól a fáma, a Transfermarkt információi szerint a Grifoni 6.5 millió eurót fizetett a ghánai születésű labdarúgóért.

A 21 éves támadó utánpótláskorában a West Ham United és az olasz alacsonyabb osztályú Gozzano csapataiban sajátította el a sportág alapjait, majd Ausztriában kötött ki a WSG Tirol alkalmazásában, a 2021-es esztendőt pedig már eddigi állomáshelyén töltötte. Yeboah a második idényét töltötte az osztrák Bundesligában, az első fél szezonjában 16 meccsen hat találatig jutott, míg a 2021-2022-es kiírás eddig eltelt szakaszában 18 pályára lépés alatt 11 találatot regisztrált.

A tehetséges csatár korosztályos válogatottként Olaszország nemzeti együttesében szerepelt, miután 2021-ben két találkozón is viselhette az Azzurrini szerelését.