Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: korábbi csapatához tart a Portland csapatkapitánya – sajtóhír

Megbízható források szerint eldőlt, hogy az MLS-ben szereplő Portland Timbers ikonikus csapatkapitánya visszatér hazájába a korábbi klubjához…

(Photo by Steve Dykes/Getty Images)

César Luis Merlo megbízható forrásai értelmében a 2015-ös MLS Cup-bajnok Portland Timbers argentin csapatkapitánya, Diego Valeri rövidesen visszatérhet nevelőcsapatához, az argentin Lanús együtteséhez.

A 35 éves argentin irányító 2013 óta 309 mérkőzésen 100 gólt és 81 gólpasszt regisztrált az oregoni MLS-csapat színeiben. Valeri a 2015-ös bajnoki cím alkalmával a liga legértékesebb játékosa lett, miközben négy All-Star gálán vett részt és három alkalommal választották be az MLS legjobb 11-ébe. Az argentin légiós annak idején a Buenos Airesi gárda színeiben nevelkedett, az első csapatot 2003 és 2013 között szolgálta, velük szintén nyert egy bajnoki címet. Pályafutása során két rövid kitérőt tett Európába, még a Lanústól kölcsönben az FC Porto és az Almería csapataiban volt epizódszereplő.

A hírek szerint már csak egy sikeres orvosi vizsgálat választja el attól, hogy visszatérjen egykori sikerei színhelyére, ahol annak idején 2007-ben argentin bajnoki címet nyert.