Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: “Nem ezért vagyok itt…”

Ahogyan arról többször beszámoltunk, a világsajtóban egyre többször téma Cristiano Ronaldo elégedetlensége a Manchester United csapatánál…

(Photo by Stephen White – CameraSport via Getty Images)

A Manchester United csapatához múlt nyáron visszatérő Cristiano Ronaldo a minap némileg tiszta vizet öntött a pohárba, amikor csapata esetleges javulásáról osztotta meg véleményét:

“Nem azért vagyok itt, hogy a hetedik, vagy hatodik, vagy ötödik helyen álljunk. Azért vagyok itt, hogy versenyképesek legyünk. Úgy gondolom, az építkezéshez néha előbb le kell rombolni valamit. Új év, új élet, új remény. Remélem a Manchester United olyan sikeres lesz, ahogyan a szurkolók szeretnék. Most meg tudjuk változtatni a dolgokat. Tudom a helyes utat, ennél jobbak is lehetünk. Mi mindannyian. Versenyképesek vagyunk, de még nem hozzuk a csúcsformánkat. Hosszú út áll előttünk, de ha változtatunk a hozzáállásunkon, nagy dolgokra lehetünk képesek.”

Mint ismeretes, a portugál kiválóság tavaly nyáron tért vissza egykori sikerei helyszínére az Old Traffordra az olasz rekordbajnok Juventus csapatától. Ronaldo azóta 21 meccsen 14-szer volt eredményes régi-új csapatában, míg a PL-t tekintve 16 fellépés alatt nyolcszor talált be.