Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Rangnick szerint most voltak a legjobbak

Kétgólos előnyt szórakozott el a Manchester United együttese az Aston Villa elleni idegenbeli bajnokin. A lefújást követően mégsem tűnt túlzottan bosszúsnak a „Vörös Ördögök” menedzsere, Ralf Rangnick.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Bruno Fernandes duplája végül még majdnem a pontszerzéshez is kevés lett a Manchester United számára. A hajrában ugyanis magára talált az Aston Villa, amely Steven Gerrard remek menedzseri reakcióinak is köszönhetően otthon tartott egy pontot.

Ugyan tényleg nem volt rossz a Manchester United játéka, ám Ralf Rangnick pozitív szavai sokkal inkább szólhattak letört játékosainak, semmint a közvéleménynek:

„Nehéz elfogadni ezt az eredményt kétgólos vezetés után. Úgy gondolom, hogy a megérkezésem óta ez volt a legjobb meccsünk, amíg vezettünk. Az első félórában mi uraltuk és irányítottuk a játékot. Eldobtunk két értékes pontot, szóval mintha majdnem kikaptunk volna. Előre kell néznünk, és ki kell hoznunk a legjobbat ebből a teljesítményből.”

– értékelt a német tréner a BBC Sports munkatársának.

A Manchester United húsz lejátszott bajnoki után mindössze a tabella hetedik helyét foglalja el. Rangnick mérlege a PL-ben, mióta átvette a munkát Ole Gunnar Solskjaertól: hat mérkőzésen három győzelem, két döntetlen és egy vereség.