Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy topklub is érdeklődik a Leeds középpályása iránt – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint négy topklub is elkezdett érdeklődni a Leeds United, illetve az angol válogatott középpályása, Kalvin Phillips iránt. 

(Photo by George Wood/Getty Images)

A spanyol El Nacional információi szerint a Real Madrid, a PSG, a Bayern München és a Liverpool is kiszemelte a Leeds United védekező középpályását, Kalvin Phillipset.

A spanyol lap szerint csapata nem szeretné bajnokságon belül értékesíteni a játékosát, hiába érdeklődik iránta a Liverpool, és inkább egy külföldi csapatnak adnák el a középpályást. Pedig a hírek szerint a Pool akár 40 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni Phillipsért.

A Real Madrid esetében állítólag Carlo Ancelotti szeretné Casemiro helyettesének a védekező középpályást, akinek nagy rajongója az olasz szakember. Hivatalos ajánlat azonban még nem érkezett a királyiaktól.

A PSG és a Bayern München jelenleg csak figyeli a játékost, aki mindenképpen erősítés lehet mindkét csapat számára.

A 26 éves középpályás jelenleg a legfontosabb játékos Marcelo Bielsa rendszerében a Leedsnél, így maximum csak egy nagyon jó ajánlatért adnák el. Phillips a Leeds saját nevelésű játékosa, aki 2015-ben került fel a felnőtt csapathoz. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 226 mérkőzésen lépett pályára a csapatban és 14 gólt és 13 gólpasszt is jegyzett. Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate is felfigyelt a játékosra, aki immáron már 19 alkalommal húzta magára a címeres mezt.