Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Zenit csillagát nézte ki a Juventus – sajtóhír

A csatár igazolására készülő olasz rekordbajnok Juventus újabb támadót szemelt ki a csapathoz közelinek tekinthető forrás szerint…

(Photo by Epsilon/Getty Images)

A Tuttosport beszámolói értelmében a Juventus csapata megalapozott érdeklődést mutat a Zenit Szentpétervár csapatának iráni gólfelelőse, Sardar Azmoun megszerzése iránt, aki már jó ideje topligába szeretne igazolni. A forrás úgy tudja, hogy klubja 5 millió eurót kér érte, a torinóiak pedig hármat fizetnének.

A 26 éves karmester 2019 februárjában kötött három éves szerződést a szentpétervári alakulattal, melynek színeiben ezidáig 104 mérkőzésen 62 gólt szerzett. Azmoun az orosz bajnokik tekintetében 79 meccs alatt 52 találatot szórt. Az iráni kiválóság pályafutása korábbi szakaszában a Rubin Kazany és a Rosztov színeiben ugyancsak Oroszországban játszott, és egyre nehezebb elképzelni kiváló teljesítményéből kifolyólag, hogy a Zenit túl sokáig meg tudja őt tartani. Azmoun ráadásul az új idényt is kitűnő jó formában kezdte, 15 fellépésről már hét találattal bír.

Az 60 válogatottbeli mérkőzése alatt 39 gólt jegyző Azmoun megszerzése iránt korábban angol és francia klubok érdeklődtek.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –