Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Késik a Juventus sztárjának műtétje – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint a Juventus sérült klasszisát nem tudják megoperálni az előzetesen tervezett időpontban…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Sky Sport Italia információi szerint elhalasztották a Juventus sérült kiválósága, Federico Chiesa térdműtétjét, mivel a játékos lázas megbetegedéssel bajlódik, így nem kerülhet sor az operációra előzetesen tervezett keddi időpontban.

A torinói egylet közleménye nem részletezi, hogy vajon elszakadt-e az Európa-bajnok kiválóság térdszalagja, de tekintve, hogy operációra van szüksége, bizonyosan több hónapos kihagyásra számíthat, és az is könnyen elképzelhető, hogy az idei szezon véget ért számára. Az olasz források biztosra veszik, hogy a 24 éves játékos elszakította a térdszalagját.

Ugyanakkor a beszámolók megerősítették, hogy Chiesa nem fertőződött meg a koronavírussal, tesztjei negatív eredményt hoztak. Az operációt egy később időpontban fogják megejteni Innsbruckban professzor Christian Fink közreműködésével.

Chiesa az aktuális kiírásban 18 mérkőzés alatt négyszer volt eredményes, korábban többször is kisebb sérülésekkel bajlódott.