Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Zalaegerszegen folytatja a Haladás védője – hivatalos

Távozott az NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladástól Mocsi Attila és Tóth Dávid; előbbi játékos az élvonalbeli ZTE- hez igazolt – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.

A 21 esztendős, felvidéki születésű Mocsi Attila 2020 nyarán a MOL Fehérvártól szerződött Szombathelyre és gyorsan alapemberré vált a Haladásban. Bemutatkozott az U21-es válogatottban is, szerepelt a tavalyi, részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon. A belső védő 56 bajnokin lépett pályára a Haladásban, két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Mocsi Attila szerződésében szerepelt egy kivásárlási ár, amit ha valaki kifizet, akkor el kell engednünk. Nos, a ZTE kifizette ezt az összeget és mivel Mocsi mindenképpen menni akart, ma felbontottuk a szerződését. Van még egy távozónk: Tóth Dáviddal közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Ő ősszel szinte egyáltalán nem játszott, máshol több lehetőséghez juthat” – mondta a klub honlapjának Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója.

Tóth Dávid 2017 nyarán igazolt a Haladáshoz, majd kölcsönben Sopronban és az ETO-ban is szerepelt, mielőtt 2019-ben visszatért a vasiakhoz. A 23 éves jobbhátvéd a Haliban 44 bajnokin játszott, három gólt szerzett és hét gólpasszt adott.