Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: ismét botlott a Brighton ellen a Chelsea – videóval

Ahogy a szezonban az odavágón hazai pályán, úgy a Brighton otthonában is két pontot bukott a Chelsea a Sirályok ellen…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Egészen kényelmetlen helyzetben kényszerült a pályára a Chelsea, miután a hétvégi City elleni vereségüket követően mindössze két nappal fogadta őket a Brighton hazai pályán, azonban Thomas Tuchel a panaszkodás helyett inkább teljes erőbedobással a mérkőzésre próbált koncentrálni, amelyet jól jelzett a londoniak kezdője is.

Az előrehozott mérkőzést eredetileg a 24. fordulóban kellett volna lejátszani, azonban a Chelsea Bajnokok Ligája győztesként kötelező szereplője lesz az klubvilágbajnokságnak, így a vendégek rákényszerültek az erőltetett menetre, amely jól látszott a mérkőzés képén is, hiszen a Brighton jóval frissebben támadta le a megfáradt londoniakat.

Ziyech azonban egy csodálatos villanással megszerezte a vezetést, ám a Brightont ez nem zökkentette ki, és a megszokott játékával ismét zavarba hozta a Chelsea védelmét, így kiegyenlítve a második játékrészben.

A Chelsea ennek köszönhetően immár 12 pontos lemaradásban van az éllovastól, annak ellenére is, hogy 1 mérkőzéssel többet játszott le a kiírásban.

Brighton – Chelsea 1-1 (0-1)
Gólszerzők:  Webster (60.) ill. Ziyech (28.)
Kiállítás:
ill.