Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: megszólalt Dembélé ügynöke is a hosszabbításról!

A világbajnok francia játékos ügynöke szerint a katalánok csak önmagukat okolhatják, ha nem marad Barcelonában Ousmane Dembélé. 

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Mint ismert, a korábbi Dortmund-játékos szerződése június 30-ável érvényét veszíti a Barcánál, a felek állítólag tárgyalnak is a hosszabbításról, de mindeddig sikertelenül. Dembélé ügynöke, Moussa Sissoko szerint sem feltétlenül előnyös ez a helyzet már, főleg a Barcára nézve.

“A Barca egyértelmű, hogy nyomást akar most már gyakorolni ránk, de ez nem fog sikerülni nekik, különösen velem szemben nem. Én ugyanis a játékos érdekeit nézem, nem olyan ügynök vagyok, aki közel állna a Barcelonához.” – kezdte gondolatmenetét Sissoko az RMC Sport-nak adott interjújában.

 “Nem akarunk nagy nyilvánosságot a közösségi médiában az ügyünknek, Ousmane-t (Dembélét) nem a pénz motiválja, ha ez így lenne, már rég nem lenne Barcelonában! Ha a Barca végre komolyan tárgyalni akar, érdemes lenne felkeresnie bennünket, és tárgyalóasztalhoz ülnie velünk. Az nagyon nincs rendjén, hogy feltételeket küldenek, vagy esetleg megszabnák, hogy Ousmane nem játszhat a csapatban addig, amíg nincs új szerződése. Ez nem így működik, egy játékosnak ugyanis vannak jogai, amiket ha kell, törvényesen is érvényesíteni fogunk!” – magyarázta a láthatóan valóban egyre bonyolultabbnak tűnő helyzetet Dembélé ügynöke.

“Hogy pontosan mi fog történni, azt nem tudom! Nem tárgyaltunk senkivel, nem írtunk alá semmifél megállapodást (más klubokkal). Az elejétől jeleztük, hogy készek vagyunk tárgyalni, de csak csukott ajtókba futottunk! A Barca jó úton jár, hogy saját maga legyen a felelőse annak, ha Dembélét elveszíti a klub!” – tette még hozzá Sissoko, egyértelműsítve az álláspontjukat.