Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábiából kapott ajánlatot Aubameyangért az Arsenal – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az Arsenal meglepő helyről kapott hivatalos ajánlatot jelenleg mellőzött támadójáért, Pierre-Emerick Aubameyangért. 

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a szaúd-arábiai Al-Nassr csapata hivatalos ajánlatot tett az Arsenalnak Pierre-Emerick Aubameyangért, akit a szezon hátrelévő részében kölcsön vennék a londoni klubtól.

Az Al-Nassr jelenleg a harmadik helyen áll a szaúd-arábiai Pro League tabelláján, és olyan játékosok vannak a csapatában, mint a kameruni Vincent Aboubakar.

Aubameyang a napokban tért vissza Angliába az Afrikai Nemzetek Kupájáról egy betegség miatt, ezért jelenleg is vizsgálják a gaboni támadó állapotát a klub orvosai. A játékos hétfőn hagyta ott a tornát anélkül, hogy egy mérkőzésen is pályára lépett volna, mivel a korábbi koronavírus-fertőzése miatti szövődményként szívelégtelenséget állapítottak meg nála.

Aubameyang szerződéséből még 18 hónap van hátra az Arsenalnál, de jelenleg egyáltalán nem biztos a jövője az Ágyúsoknál. Megfosztották a kapitányi karszalagtól, és fegyelmi problémák miatt nem edzhetett együtt a csapattársaival sem. Aubameyang december 6. óta nem lépett pályára a csapatban.