Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Conte megint kifakadt a ligára!

Mint arról mi is beszámoltunk, legutóbb sem nagyon fogta vissza magát Antonio Conte, amikor a Premier League Covid-protokolljával kapcsolatosan nyilatkozott. Legújabban aztán végképp nem tett így!

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

“Ez az egész egy nagy káosz már!” – idézi a Sky Sports a londoniak menedzserét.

“Talán egy vagy két csapat van, aki lejátszotta eddig az összes tervezett bajnokiját. Rendszertelen így minden.” – folytatta Conte.

“A Premier League velünk azonnal szigorú volt, nem akarta elhalasztani a Leicester elleni meccsünket, még úgy sem, hogy a vírus betört az edzőközpontunkba. Mostanra meg már totálisan megváltozott a nézőpontjuk.Most már nem elég a COVID, már a sérültekre, vagy az Afrika Kupára is lehet hivatkozni. Karrierem során először törénik meg, hogy sérülések miatt halasztanak el bajnoki meccset! Az Arsenal elleni hétvégi bajnokit a mai napig nem értjük, miért nem játszhattuk le… Nevetséges ez így! Ha a Premier League kevesebb sérülést akar, akkor inkább gondolják át a versenynaptárat, minthogy ilyen megtörténhessen!” – panaszkodott Conte, akinek csapata az ominózus, Leicester City elleni találkozóját ma este (20:30, Tv: Digi Sport 1) pótolja.