Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Kane elmondta a véleményét a hét közben megőrülő Conte-ról

Bár még mindig messze van a csúcsformájától, legalább a góllövő cipőjét megtalálta Harry Kane. A Tottenham Hotspur sztárja is látja azt, hogy csak árnyékaik korábbi önmaguknak, ám roppant elégedett az idény közben érkezett edzővel, Antonio Conte-val.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

Az olasz Conte a nyáron elbúcsúzott az Intertől (bajnoki címmel a zsebében), és csak várta a következő kihívást. A Spurs szezon közben megválni kényszerült a csapattal nem jó boldoguló Nuno Espírito Santotól, így gyorsan új munkája lett az előbbinek. Az eredmények, ha lassan is, de el kezdtek szállingózni. A Spurs megtanult újra küzdeni, amit jól mutat a két nappal ezelőtti, Leicester ellen siker.

„Ő a világ egyik legjobb edzője. Nem teljesítettünk jól az elmúlt két évben, és ez egy nagyszerű lehetőség, ki kell aknáznunk azt, amink van. Igényes edző, és mindent megtesz, mi játékosok pedig jól reagáltunk a kéréseire, és mindenki keményen dolgozik a győzelemért. Ez a végső cél.”

– nyilatkozott Kane a Sky Sports-nak.

„Csak arra gondolok, hogy jól kell játszanom. Teljesen erre a szezonra koncentrálok, hogy minél előrébb kerüljünk a bajnokságban. Továbbra is esélyesek vagyunk az FA-kupában, és megpróbáljuk megnyerni a trófeát. Nem akarok más részletekbe belemenni.”

– zárta le a találgatásokat az angol csatár, mégpedig a jövőjével kapcsolatban.