Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Depresszióval küzd az Atalanta rutinos játékosa – sajtóhír

Helyi beszámolók szerint az Atalanta csapatának személyes okokból kifolyólag egy darabig ismét nélkülöznie kell egykori meghatározó labdarúgóját…

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

A Corriere di Bergamo értesülései szerint Josip Ilicic ismét depressziós problémákkal küzd, ezért nem állt az Atalanta rendelkezésére az elmúlt két mérkőzésen, és egyelőre bizonytalan, hogy a szlovén légiós mikor térhet vissza a csapathoz.

A 33 éves szélső sajnálatos módon nem először bajlódik súlyos egészségügyi problémákkal. A 2019-2020-as szezont megelőzően vírus májbetegsége miatt gyakorlatilag a komplett nyári alapozást kihagyta, mivel kórházban feküdt, mégis remek idényt futott, 15 találatot szerzett a Serie A-ban. Ilicicnek ezt követően 2020 nyarán zátonyra futott a házassága, depressziója miatt állítólag be akarta fejezni a pályafutását, hetekre távol maradt a bergamói klubtól, végül csapattársai győzték meg őt a folytatástól. A helyi lap szerint Ilicic most a koronavírus-járvány újabb olaszországi berobbanása miatt bajlódik mentális gondokkal.

A rutinos labdarúgó már 2015 óta áll a fekete-kékek alkalmazásában, az aktuális idényben 23 tétmérkőzésen négy gólig jutott, és noha már kétségkívül túl van a legjobb évein, még mindig fontos láncszeme Gasperini mester évek óta BL-résztvevő együttesének.