Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két csapat vinné Miliket – sajtóhír

Francia beszámolók szerint az Olympique Marseille csapata akár idő előtt túladhat az egy éve kölcsönvett rutinos támadón…

(Photo by Jonathan Bartolozzi/Olympique de Marseille via Getty Images)

A L’Equipe beszámolói szerint a Juventus és a Sevilla vezetősége egyaránt élénken érdeklődik az Olympique Marseille rutinos támadója, Arkadiusz Milik megszerzése iránt, akit a dél-francia klub jelenleg vételi opciós kölcsönben birtokol a Napolitól.

A 27 esztendős lengyel csatár 2014 és 2016 között az Ajax csapatát erősítette, ahol 75 mérkőzés alatt 47 találatot szórt minden sorozatot figyelembe véve. Milik 2016-ban 32 millió euró ellenében került a Napolihoz, ám az olasz klubnál való szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett. Ennek ellenére amikor játszott, hatékonyan teljesített, hiszen 122 mérkőzésen 48 találatig jutott, tavaly januárban azonban az OM-hez irányították őt kölcsönben 8+4 millió eurós vételi opcióval.

Milik iránt a Juventus már korábban is érdeklődött, a nápolyiak azonban érthető módon nem akarták őt közvetlen riválishoz küldeni, még a Sevilla ajánlata viszonylag új keletű híresztelésnek számít.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –

Sevilla – téli átigazolások

Érkezők: Jesus Corona (FC Porto – 3 millió)

Távozók: Ibrahim Amadou (Metz – ingyen), Óscar Rodríguez (Getafe – kölcsön)