Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Haaland ismét megsérült

A Borussia Dortmund szombati győzelme alkalmával gólt is szerzett, ám újabb sérülése miatt idő előtt le kellett cserélni a csapat legjobbját…

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

A Borussia Dortmund csapata a jelek szerint ismét nélkülözni lesz kénytelen legértékesebb játékosa, Erling Haaland szolgálatait, miután a norvég gólfelelős lábsérülést szenvedett a Hoffenheim elleni találkozó alatt.

“Semmit nem tudok egyelőre mondani a sérülésével kapcsolatban. A napokban átesik a szükséges vizsgálatokon, melyeket követően majd okosabbak leszünk” – nyilatkozta a csapat vezetőedzője, Marco Rose.

Haaland a legutóbbi sérülését követően november végén tért vissza a pályára, az azóta lejátszott tíz mérkőzésen pedig tíz gólt szerzett. A 21 esztendős gólgépet még két évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét.

Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben. A Bundesliga aktuális kiírásában 14 mérkőzésről 16 találattal bír.