Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis az Arsenalban köthet ki a Juventus középpályása – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóértesülések szerint hosszas huzavona végén a Juventus és az Arsenal végre meg tudott állapodni egymással a brazil középpályás kölcsönszerződéséről…

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images )

A 90min információi szerint a Juventus és az Arsenal vezetősége végre közös nevezőre jutott egymással, így a torinóiak létszámfeletti középpályása, Arthur Melo az évad hátralévő részére az “ágyúsokhoz” kerülhet kölcsönben. A kiszivárgott hírek szerint a londoniak készen állnak a játékos teljes fizetésének finanszírozására.

A 25 éves labdarúgó 2020 nyarán került a Barcelonától a torinói gárdához, ahol azonban meg sem tudta közelíteni a korábban a katalánoknál mutatott formáját. Arthur az első szezonjában 32 tétmeccsen jutott lehetőséghez, egyetlen gólt szerzett, ráadásul jobbára csak kiegészítő szerep jutott neki és sokszor bajlódott sérülésekkel. Az aktuális idényben csak elvétve volt bevethető állapotban, a szezon derekán túl mindössze 12 mérkőzésen foglalkoztatták őt. Jó ideje ráadásul már arról cikkez a helyi sajtó, hogy klubja új csapatot keres számára.

Grémio színeiben nevelkedő Arthur 2018 és 2020 között 21 mérkőzésen lépett pályára a brazil válogatottban, de fizikai állapotából kifolyólag az elmúlt másfél-két évben csak elvétve kapott meghívót a nemzeti csapathoz.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –

Arsenal – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: Ainsley Maitland-Niles (AS Roma – kölcsön), Sead Kolasinac (Marseille – ingyen), Pablo Marí (Udinese – kölcsön)