Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham a Fiorentina középpályást szemelte ki – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata a Fiorentinából igazolna középpályást. 

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

A Tottenham a télen mindenképpen meg akarja erősíteni a keretét. Többször szóba került már a Wolves szélsője, Adama Traoré is a londoni klubnál, de megkörnyékezték már az AC Milan középpályását, Franck Kessiét is, ám a legfrissebb hírek szerint az ajánlatukat már el is utasították.

Az angol The Athletic információi szerint Antonio Conte éppen ezért fordult most a Fiorentina középpályása, Sofyan Amrabat felé. A sportoldal úgy tudja, hogy az olasz klub már felkészült arra, hogy még januárban eladja a 25 éves marokkói játékost, mivel jelenleg nem számol vele Vincenzo Italiano vezetőedző.

A Tottenham sportigazgatója, Fabio Paratici már több lehetőséget megvizsgált és úgy tűnik, hogy Amrabat lehet a megoldás a keretük erősítésére.

A játékos jelenleg az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel a marokkói válogatottban, a Fiorentinához pedig az előző szezonban csatlakozott a Hellas Veronától. Alapemberré azonban azóta se tudott válni, és mindössze 34 mérkőzésen szerepelt eddig minden sorozatot figyelembe véve. A jelenlegi szezonban pedig mindössze 215 perc játékidőt kapott.