Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham még télen elhozná az AC Milan középpályását – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a Tottenham Hotspur csapata még ebben a hónapban ajánlatot tesz az AC Milan középpályásáért, Franck Kessiéért, hogy elkerüljék a nyári “csatákat” a játékosért. 

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az angol The Telepgraph információi szeirnt a Tottenham még januárban megpróbálja megszerezni az AC Milan középpályását, Franck Kessiét. Az elefántcsontparti játékos szerződése a nyáron jár le a milánói gárdánál, és jelenleg úgy tűnik, hogy nem fogják azt meghosszabbítani.

Éppen ezért a Spurs még most lecsapna a középpályásra, mielőtt a nyáron több klub is megpróbálná ingyen megszerezni, és az AC Milan számára is csábító lehet egy ilyen ajánlat, mert némi pénzért távozna a játékosa. Kessié januártól már szabadon tárgyalhat nem olasz klubokkal a jövőjével kapcsolatban.

A Tottenham mellett a Paris Saint-Germain is élénken érdeklődik a középpályás iránt, de a Spurs ezzel a lépéssel megelőzhetné őket.

A londoni klub menedzsere, Antonio Conte mindenképp szeretne egy támadó középpályást igazolni, ráadásul minél hamarabb, de emellett egy szélsőre is szüksége van. A hírek szerint erre a posztra a Wolves játékosa, Adama Traoré lenne a kiszemelt, de jelenleg megakadtak a tárgyalások.