Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Kessié elutasította a Tottenhamet! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az AC Milan futballistája, Franck Kessié visszautasította a Tottenham megkeresését, ugyanis az idény végéig maradna Milánóban.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur gárdája már a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az AC Milan középpályását, Franck Kessiét. Az elefántcsontparti futballista szerződése az idény végén lejár a milánói együttesnél, így a csapat még most láthatna az értékesítéséből némi bevételt. A legfrissebb sajtóhírek szerint a Tottenham és a Milan meg is tudott egyezni egymással az átigazolást illetően, viszont Kessié elutasította a Spurs megkeresését. A beszámolók alapján a 25 esztendős játékos két okból döntött így: egyrészt szeretne az idény végéig a piros-feketéknél maradni, hogy harcolhasson a csapattal a bajnoki címért, a másik pedig, hogy jelenleg Elefántcsontpart válogatottjával az Afrika-kupán szerepel, ott pedig nem szeretné, hogy az ilyen megkeresések elvonják a figyelmét a tornáról. A jelen állás szerint tehát Kessié az idény végéig maradni fog Milánóban, akik így a nyáron majd kénytelenek lesznek ingyen elengedni egyik legnagyobb értéküket.

Kessié a Milan színeiben minden sorozatot figyelembe véve eddig 205 mérkőzésen lépett pályára, aemlyeken 35 gólt és 16 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 48 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.