Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: hiába a több mint egy csapatnyi hiányzó, nem lesz halasztás

Halasztási kérelemmel fordult Mezőkövesd hétvégi ellenfeléhez, az MTK-hoz, mert a borsodi csapat keretében 16 koronavírus fertőzött van.

A fővárosi klub nem ment bele a halasztásba, így vasárnap mindenképpen megrendezik a találkozót. Az esettel kapcsolatban a Mezőkövesd hivatalos közleményt adott ki.

“Nagyon nehéz heteken van túl csapatunk, a koronavírus-járvány miatt teljesen felborult a felkészülés menetrendje. Elmaradt a 10 napos törökországi edzőtábor, a csapat egy felkészülési találkozót tudott lejátszani január elején, két hétig mindössze 5-6 játékos vett részt az edzéseken, a szakmai stáb tagjai közül is többen elkapták a betegséget, azaz labdarúgóink nem tudtak érdemi munkát végezni az elmúlt időszakban. Egy héttel a nyitóforduló előtt még 16 játékos koronavírus-tesztje volt pozitív. Az említett nehézségek miatt tegnap halasztási kérelemmel fordultunk az MTK Budapest együtteséhez, azonban a fővárosi klub nem járult hozzá a bajnoki találkozó elhalasztásához. Ez azt jelenti, hogy január 30-án, vasárnap 15.15-kor pályára lépünk az OTP Bank Liga 18. fordulójában.

Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége” – áll a klub közleményében.

A bajnokság küzdelmei szombaton 14:30-kor kezdődő Paks – Zalaegerszeg találkozóval folytatódik.

Az NB I állása