Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kinevezték Ranieri utódját – HIVATALOS

Claudio Ranieri menesztése után pár nappal máris kijelölte új menedzserét a Watford együttese…

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Watford csapata a kedd esti órákban jelölte ki az egykori angol szövetségi kapitányt, a veterán Roy Hodgsont új menedzserének.

A 74 éves szakember megállapodása az idény végéig szól, de a bennmaradás kiharcolása esetén a felek tárgyalni fognak a meghosszabbításáról. Hodgson segítője Ray Lewington lesz, aki 2002 és 2005 között a csapat menedzsere volt.

Hodgson annak idején a 2012-es és a 2016-os Európa-bajnokságon, illetve a 2014-es világbajnokságon irányította az angol válogatottat, továbbá olyan kluboknál is dolgozott, mint a Liverpool, a Fulham és a West Bromwich Albion. Legutóbbi munkavállalása során a Crystal Palace menedzsere volt, ahonnan az elmúlt idény végeztével köszönt el.

A “darazsak” a 20 csapatos PL-mezőny 19. helyén jelenleg két pontra vannak az utolsó bennmaradó helytől, ám az utolsó nyolc meccsen csak egyetlen pontot szereztek, legutóbb pedig éppen egy kiesési rangadót buktak el a Norwich City ellen hazai környezetben 3-0-ra.