Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a Juve verseng Aubameyangért – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint két csapat közül kerülhet ki az Arsenal eladásra szánt támadójának új csapata…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

A The Athletic beszámolói értelmében a Barcelona és a Juventus gárdája egyaránt hivatalos ajánlatot tett már az Arsenal részére az “ágyúsok” létszámfeletti támadója, Pierre-Emerick Aubameyang megszerzésére vonatkozólag.

Aubameyang 2018 januári leigazolása óta minden sorozatot figyelembe véve 163 találkozón 92 gólt szerzett a csapat mezében, az aktuálisan futó bajnoki kiírásban eddig négy alkalommal volt eredményes. A szigetországi sajtó úgy tudja, hogy a 32 éves gaboni támadó a közelmúltban késve ért vissza a csapathoz egy külföldi utazásról, amely komolyan kiverte a biztosítékot klubja vezetőségénél. Bizonyára ez csak egy utolsó csepp lehetett abban a bizonyos pohárban, mivel a klubnál már jó ideje elégedetlenek a láthatóan elkényelmesedő sztárjátékos produkciójával.

A nemzetközi sajtó vélekedése szerint egyre valószínűbb, hogy a londoniak még januárban túl szeretnének adni a problémás csatáron.

Arsenal – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: Ainsley Maitland-Niles (AS Roma – kölcsön), Sead Kolasinac (Marseille – ingyen), Pablo Marí (Udinese – kölcsön)

FC Barcelona – téli átigazolások

Érkezők: Ferran Torres (Manchester City – 55 millió), Dani Alves (klub nélkül – ingyen)

Távozók: Sergio Agüero (visszavonult), Philippe Coutinho (Aston Villa – kölcsön), Álex Collado (Granada – kölcsön), Yusuf Demir (Rapid Wien – kölcsönből vissza)

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –