Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dele Alli megtalálta új csapatát – HIVATALOS

Noha a megállapodás már délután megszületett, az Everton csapata csak az éjszakai órákban erősítette meg a Tottenham lecsúszott csillagának leigazolását…

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

A jelentős erősítéseket végrehajtó Everton gárdája a hétfő éjszakai órákban adott hírt róla, hogy két és fél évre szóló megállapodást kötött a Tottenham csapatától távozó Dele Allival.

A 25 éves irányító 2015-ös debütálása óta sokáig kirobbanthatatlan alapembere volt a Spurs összeállításának. Több szezonban is 50 tétmérkőzésen lépett pályára, összességében pedig már 67 gólt szerzett 269 mérkőzés alatt a gárda színeiben. Alli annak idején a legjobb évében, a 2016-2017-es szezonban 22 találatot szórt a londoni gárda színeiben. Azonban az elmúlt időszakban egyre inkább elvesztette kezdőhelyét. A tavalyi évad során mindössze 15 bajnokin, az aktuális idényben féltávnál túl csupán 10 PL-mérkőzésen számoltak vele.

A 37-szeres angol válogatott középpályás az angol első osztályban kizárólag a Spurs színeiben játszott, korábban a harmadosztályú MK Dons futballistája volt.

A minap Frank Lampard személyében új menedzsert is kinevező liverpooli “kékek” az utolsó napon Alli előtt már Donny van de Beek játékjogát is megszerezték.