Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Máris bejelentették Aubameyang szerződtetését! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették Pierre-Emerick Aubameyangot.

Mint arról tegnap beszámoltunk, Pierre-Emerick Aubameyang közös megegyezéssel felbontotta szerződését az Arsenal együttesével. A gaboni támadóval kapcsolatban nyílt titok volt, hogy következő állomáshelye a Barcelona gárdája lesz, ahol már egy edzésen is részt vett a tegnapi nap során. A katalán csapat a mai nap folyamán már be is jelentette Aubameyang érkezését, aki a szerződésbontás értelmében szabadügynökként csalatkozik a kerethez. A klub közleménye alapján a csatár 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá, viszont közös megegyezés esetén a következő szezon végén akár távozhat is. A Barca a 32 esztendős játékos kivásárlási árát 100 millió euróban szabta meg.

A katalán klub téli átigazolási szezonja tehát 4 új játékos érkezésével zárult. Xavi gárdája ugyanis a Daniel Alves, Adama Traoré, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang kvartettel erősödött.