Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új maszkot kapott a Napoli csatára

A novemberben súlyos sérülést szenvedő támadó az elmúlt hetekben állt ismét csatasorba a Napoli csapatában, most pedig egy új, könnyebb maszkot is kapott, amely az arcát védheti…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A Napoli csapata még novemberben, az Inter elleni rangadón vesztette el Victor Osimhent, aki a Milan Skriniar elleni ütközés során többszörös arccsont-sérülést szenvedett. A nigériai támadó koronavírus-fertőzése miatt az Afrikai Nemzetek Kupáján sem vehetett részt, klubcsapata utóbbi két meccsén csereként már újra lehetőséghez jutott.

Osimhen az előző két mérkőzésen viselt maszkot kényelmetlennek találta, így Gianpaolo Tartaro sebész vezetésével egy könnyebb, kényelmesebb arcvédőt fejlesztettek ki számára, melyet már a hétvégi, Venezia elleni bajnokin hordhat.

A 23 éves csatár elvesztése kétségkívül érzékeny veszteség a Napoli csapata számára, hiszen a Partenopei színeiben a második szezonját töltő támadó öt gólt szerzett az idei kiírásban. Osimhen az elmúlt idényben ugyancsak többször bajlódott súlyos sérülésekkel, de így is eljutott tíz találatig.