Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: idegenben szenvedett csúfos vereséget a Bayern München! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójának szombati játéknapján az FC Bayern München a VfL Bochum otthonába látogatott…

(Photo by Bernd Thissen/picture alliance via Getty Images)

A vezetést a 9. percben a Bayern München szerezte meg Robert Lewandowski révén, a vendégek azonban nem örülhettek sokáig az előnynek. A 14. minutumban ugyanis Antwi-Adjei találatával egalizált a Bochum. A 35. percben Upamecano kézzel ért a labdához, mely után a játékvezető büntetőt ítélt, a tizenegyest Locadia értékesítette. A 40. minutumban Gamboa eresztett meg egy távoli löketet, ami Ulreich kapujában kötött ki, majd a 44. percben Holtmann szintén szép gólt akasztott a bajorok hálójába. 

A fordulást követően szintén a Bochum játszott jobban, ráadásul két találatot is szereztek Reis tanítványai, viszont les miatt mindkettőt elvették tőlük. A hazai együttes egy idő után kissé elfáradt és a Bayern jócskán beszorította őket. Ennek ellenére a Bochum jól tartotta magát és bár Lewandowski a 75. minutumban szépített, minimum az egyenlítés sem jött már össze Nagelsmann legénységének. 

VfL Bochum – Bayern München 4-2 (4-1)
Helyszín
: Vonovia Ruhrstadion (Bochum); Vezette: Robert Schröder
GólszerzőkAntwi-Adjei (14.), Locadia (37.), Gamboa (40.), Holtmann (44.) ill. Lewandowski (9., 75.)
Kiállítás: – ill.

A mérkőzés videós összefoglalója:

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: