Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba szívesen maradna a Premier League-ben – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Manchester United jó ideje távozással kacérkodó világbajnok középpályásának sorsa hamarosan végleg eldőlhet…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

A The Telegraph információi szerint a Manchester United lejáró szerződésű középpályása, Paul Pogba könnyen lehet, hogy az angol bajnokságon (Premier League) belül válthat klubot. Egybehangzó vélekedések szerint a szigetországban magát jól érző francia klasszis gázsiját egyedül a “vörös ördögök” városi ellenlábasa, a Manchester City tudná fedezni.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de továbbra is rendszeresen téma a klubváltása. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a jelenleg is sérült középpályás az aktuális idényben mindössze kilenc bajnokin szerepelhetett.

Nyílt titok, hogy Pogba megszerzése iránt a Real Madrid, a Juventus és a Paris Saint-Germain is jó ideje megalapozott érdeklődést mutat.