Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund védőjét szemelte ki a Manchester United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund védőjével, Manuel Akanjival erősítené meg a keretét.

(Photo by Mareen Meyer/Borussia Dortmund via Getty Images)

A SportBild legfrissebb beszámolója alapján egyre közelebb áll Manuel Akanji ahhoz, hogy a nyártól a Manchester United játékosa legyen. A svájci középhátvéd ugyanis nemrég elutasította a Borussia Dortmund szerződéshosszabbítási ajánlatát, akutális kontraktusa pedig 2023 nyaráig köti a sárga-feketékhez. A hírek szerint a Dortmund így  kész megválni a védőtől a következő átigazolási időszakban, aki iránt a “Vörös Ördögök” komoly érdeklődést is mutatnak, mivel a nyáron mindenképp erősítenének a hátsó alakzatukon. A források alapján a manchesteri alakulat már az első ajánlatát is megtette Akanjiért, ami 30 millió euró körül mozog, de a Borussia ennél egy kicsit magasabb összeget szeretne kapni a játékosáért.

Manuel Akanji 2018 januárja óta erősíti a Dortmundot. A klub színeiben azóta 150 találkozón lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.